Happy Med. Ce spune psihologul despre introducerea copilului în școală

Introducerea copilului în școală – o etapă importantă pentru fiecare părinte, dar și pentru copil. La Happy Med, Carmen Brumă discută pe acest subiect cu psihologul pediatru Monica Bolocan.

Ce se întâmplă în această perioadă? Ce trebuie să aibă părinții în vedere în această perioadă și cum să-și ajute copiii să se adapteze acestei schimbări? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care medicul psiholog oferă răspunsuri.

Începerea școlii este al doilea mare examen al vieții, după grădiniță. Toate bunele și relele se văd acum. Există o discuție legată de vârsta la care copilul să înceapă școala. Această decizie aparține părinților, ideal, consultându-se cu un specialist. Toți copiii au propriul stil și ritm de dezvoltare. Este foarte important să nu ne grăbim pentru că riscăm să îi dăm un start nepotrivit”, a declarat medicul psiholog la Happy Med.

Care sunt problemele de adaptare la școală, dar și multe alte informații extrem de utile aflați vizualizand clipul de mai jos:

http://tvhappy.ro/happy-day-happy-life/happy-med-ce-spune-psihologul-despre-introducerea-copilului-in-scoala-id173102.html#

 

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.