Teste

teste psiholog monica bolocan

Lista testelor psihologice dupa domeniul de aplicabilitate

- selectati fiecare categorie de instrumente pentru a vedea descrierea  detaliata a testelor -

Instrumente pentru evaluarea dezvoltarii psihomotorii (0 - 7 ani) cu stabilirea QD

Instrumente pentru evaluarea inteligentei cognitive (IQ) si emotionale (EQ), aptitudinilor si vocatiei

Instrumente pentru evaluarea personalitatii, comportamentului si temperamentului

Instrumente pentru evaluarea dificultatilor de invatare (atentie, memorie, rationament, abilitati de scris, citit si calcul matematic)

Instrumente de evaluare psihologica clinica (pentru diagnosticul tulburarilor psihiatrice)

Instrumente de evaluare neuropsihologica (pentru afectiuni neurologice)

In procesul de evaluare sunt folosite instrumente psihologice standardizate (scale, teste, chestionare) si validate stiintific, fiind concepute de specialisti de renume si utilizate de profesionistii in domeniul psihologiei din intreaga lume. Testele psihologice sunt adaptate cultural si normate pe populatia romaneasca, oferind astfel certitudinea validitatii si relevantei rezultatelor.

  • Cabinetul de Psihologie Monica Bolocan este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania (cod de inregistrare RUP 10B2987) si  detine licente de utilizare pentru instrumentele psihologice utilizate, colaborand cu furnizori acreditati.

Rezultatele testarilor psihologice sunt confidentiale si vor fi puse la dispozitia unei terte parti  numai la solicitarea sau cu acordul scris al parintilor. Interpretarea rezultatelor unei testari psihologice este relevanta numai pentru scopul solicitat si nu poate fi generalizata pentru alte scopuri sau situatii.

  • Este important sa stiti ca atat evaluarea cat si interpretarea rezultatelor unei testari psihologice pot fi facute numai de catre un psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, care detine competentele necesare (obtinute prin formari profesionale si cursuri) si licente de utilizare a instrumentelor psihologice folosite in testare. Cabinetul de Psihologie Monica Bolocan va garanteaza legalitatea si corectitudinea actului psihologic oferit. Daca solicitarile dumneavoastra depasesc competentele psihologului titular, veti fi directionati catre alti specialisti in masura sa va ajute.

Raportul de evaluare poate fi utilizat NUMAI in scop educational, pentru consiliere psihologica sau pentru diagnostic medical si NU poate fi utilizat in instanta / in procesele de divort si de stabilire a custodiei copilului.

NOUTATI

 

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.