Pentru detalii referitoare la durata si cost, accesati AICI pagina SERVICII 

Conners 3rd Edition™

Conners™ - 3 evaluează și identifică ADHD și problemele coroborate, precum: agresivitatea, dificultăţile de învăţare, relaţiile cu familia și cu persoanele de aceeași vârstă (relațiile cu semenii) și funcţionarea executivă.

Chestionarul include versiuni atât pentru părinte (evaluarea comportamentului copilului acasă), cât și pentru profesor (evaluarea comportamentului copilului la școală), incluzând și indici de validitate a răspunsului (poate arăta dacă respondentul a exagerat în sens pozitiv sau negativ răspunsurile sale la itemii chestionarului).

Testul aplică atât criteriile simptomatice din DSM-IV-TR pentru CD și ODD, cât și itemi de screening ai anxietăţii și depresiei, două afecţiuni adesea întâlnite alături de ADHD.

Conners™ - 3 permite o evaluare amplă a copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, luând în considerare atât condiţiile sociale, cât și pe cele școlare și de acasă ale acestora. Scorurile standardizate ale Conners™ - 3 permit examinatorului să compare rezultatele unei persoane cu ceea ce se așteaptă în mod normal de la categoria de vârstă și gen din care aceasta face parte. Prin urmare, scalele pot fi utilizate într-o multitudine de scopuri.

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.