PED a si b Platformele de Evaluare Complexa Copii

Peda-page-001 (1)

 

CE ESTE PLATFORMA PEDa 2.0 ?

PEDa este un instrument extrem de util pentru evaluarea dezvoltării, evaluarea gradului de pregătire pentru şcoală, evaluarea longitudinală a dezvoltării competenţelor, evaluarea tulburărilor psihiatrice şi remedierea problemelor de sănătate mintală la preşcolari.

CE SE POATE EVALUA ŞI CU CE TESTE PRIN PEDa 2.0?

PEDa conţine peste 50 de scale/teste etalonate şi validate pe populaţia din România, care evaluează toate competenţele copilului: cognitive, emoţionale, sociale, de temperament, autonomie şi nivelul pregătirii pentru şcoală (school readiness). De asemenea, PEDa conţine şi scale de screening psihiatric pentru tulburările specifice copilăriei.

CE ESTE PLATFORMA PEDb 2.0?

Platforma PEDb 2.0 este un sistem computerizat de evaluare psihologică construit după principiul utilizării mai multor metode şi a mai multor surse de informare (multi-method & multi-informant assessment), principiu considerat în cercetarea ştiinţifică actuală drept standardul de aur în evaluarea copiilor şi adolescenţilor.

Platforma PEDb 2.0 este o aplicaţie software ce integrează o serie de teste psihologice computerizate şi resurse pentru promovarea sănătăţii mintale, deosebit de utile pentru:

  • evaluarea, prevenţia şi remedierea problemelor de sănătate mintală;
  • consilierea psihologică;
  • orientarea şcolară şi profesională la copii şi adolescenţi.

CÂTE TESTE SUNT ÎN PEDb 2.0?

PEDb conţine 55 de teste computerizate de evaluare psihologică complexă, etalonate şi validate pe populaţia din România.

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.