Psiholog clinician – Evaluare psihologica copil pentru incadrarea in grad de handicap si orientarea scolara si profesionala

NOU ! Evaluare psihologica pentru incadrarea in grad de handicap si orientarea scolara si profesionala (OSP) a copilului cu dizabilitati si/sau CES  - in conformitate cu prevederile Ordinului nr.1985/1305/5805/2016/2016 emis de MMFPSPV, MS, MENCS -

Evaluarea psihologica clinica se face cu instrumente psihometrice (teste, chestionare, etc) avizate, validate stiintific si etalonate pe populatia romaneasca, respectand cerintele legale referitoare la evaluarea copiilor cu dizabilitati / CES, inclusiv a copiilor cu tulburari de spectru autist.

Bolocan Monica - Cabinet Individual de Psihologie detine licente de utilizare pentru toate instrumentele psihologice utilizate, garantand astfel corectitudinea si legalitatea serviciilor oferite.

Fisa de Evaluare Psihologica (Anexa 8 din Ordinul nr.1985/1305/5805/2016) este marcata cu timbru profesional emis de Colegiul Psihologilor din Romania si se elibereaza in termen de 2 zile lucratoare de la data evaluarii, dupa scorarea si interpretarea rezultatelor.

Documente necesare (de prezentat la sedinta de evaluare directa a copilului):

  1. copie dupa certificatul de nastere al copilului
  2. copie dupa certificatul A5 emis de medicul specialist
  3. dosarul medical al copilului, inclusiv evaluari psihologice anterioare si certificate anterioare de incadrare in grad de handicap / CES, daca este cazul

Durata si cost:

  • o sedinta de evaluare psihologica clinica directa a copilului (45-60 min) - intre 180 si 235 ron, in functie de varsat copilului si diagnosticul medical (include costul materialelor de testare, timpul de scorare a testelor si de intocmire a fisei de evaluare psihologice)

MENTIUNE: pentru re-evaluarile anuale ulterioare (in vederea reinnoirii certificatului de handicap) costul total va fi de 180 ron.

Despre testele psihologice utilizate in evaluare aflati mai multe accesand sectiunea dedicata de pe site (click aici).

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.