Despre mine

Despre mine ...

Monica Bolocan

"Pot spune ca ma numar printre cei carora viata nu le-a scos in cale prea multe cumpene, dar le-a oferit in schimb oportunitati. Stiu insa ca acest lucru nu se datoreaza numai destinului ci si deciziilor de viata pe care le-am luat. Simt si cred ca ceea ce mi se intampla depinde intr-o foarte mare masura de mine. Stiu ca Eu port Responsabilitatea.

Am o casnicie indelungata si fericita. Nu stiu daca cei peste 20 de ani de casnicie inseamna mult sau putin, dar stiu ca au fost printre cele mai bune decizii de viata pe care le-am luat ....

Am doi copii minunati: un baiat si o fata. Ei imi demonstreaza in fiecare zi ca am multe motive frumoase pentru care ma trezesc dimineata ....

Cred in lucrurile simple: in familie, in prieteni, in onestitate, in lucrurile pe care le faci cu mana ta ... Si mai cred ca fiecare dintre noi are nevoie de un SENS pentru a fi fericit.

Pasiunea mea este neuropsihologia. Desi am urmat foarte multe cursuri de formare profesionala (si lista este inca deschisa ...), sunt in esenta o persoana autodidacta. Curiozitatea mea profesionala nu are limite si pot spune ca am un talent deosebit sa gasesc raspunsuri la intrebarile care ma framanta, fiind conectata la organizatii stiintifice si avand acces la baze de date cu cele mai recente cercetari din domeniul (neuro)psihologiei copilului. Am o nevoie acuta sa ma informez si sa fiu la curent cu noutatile despre functionarea creierului uman. Cred ca este cel mai complex si mai necunoscut sistem viu care a fost creat vreodata.

Toate acestea dau sens vietii mele.

Cred ca un psiholog pentru copii trebuie sa fie in primul rand un parinte bun si un partener de viata de incredere. Consider ca poti da sfaturi altora numai atunci cand tu insuti ai reusit".

Despre formarile mele profesionale aflati mai multe informatii accesand link-ul de mai jos:

Studii, specializari si acreditari profesionale

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.