Despre mine

Despre mine ...

Monica Bolocan

Pot spune ca ma numar printre cei carora viata nu le-a scos in cale prea multe cumpene, dar le-a oferit in schimb oportunitati. Stiu insa ca acest lucru nu se datoreaza numai destinului ci si deciziilor de viata pe care le-am luat. Simt si cred ca ceea ce mi se intampla depinde intr-o foarte mare masura de mine. Stiu ca Eu port Responsabilitatea.

Am o casnicie indelungata si fericita. Nu stiu daca cei peste 25 de ani de casnicie inseamna mult sau putin, dar stiu ca au fost printre cele mai bune decizii de viata pe care le-am luat ....

Am doi copii minunati: un baiat si o fata. Ei imi demonstreaza in fiecare zi ca am multe motive frumoase pentru care ma trezesc dimineata ....

Cred in lucrurile simple: in familie, in prieteni, in onestitate, in echilibru, si in lucrurile pe care le faci tu cu mintea si cu mainile tale ... Si mai cred ca fiecare dintre noi are nevoie de un SENS pentru a fi fericit. Consider ca un psiholog trebuie sa fie in primul rand un om echilibrat, care si-a gasit SENSUL. Poti da sfaturi altora numai atunci cand tu insuti ai reusit sa le aplici.

Pasiunea mea este neuropsihologia. Desi am urmat foarte multe cursuri de formare profesionala (si lista este inca deschisa ...), sunt in esenta o persoana autodidacta. Curiozitatea mea profesionala nu are limite si ma bucur sa gasesc raspunsuri la intrebarile care ma framanta, fiind conectata la organizatii stiintifice si avand acces la baze de date cu cele mai recente cercetari din domeniul neuropsihologiei. Imi place sa fiu la curent cu noutatile despre functionarea creierului uman. Cred ca este cel mai complex si mai necunoscut sistem viu care a fost creat vreodata.

Am finalizat recent studiile doctorale. Unii oameni aleg sa urce un munte pentru a se descoperi pe sine si a-si cunoaste limitele. Eu am ales doctoratul in domeniul neuropsihologiei. A fost provocarea vietii mele si m-a transformat ca om, ca profesionist.

Despre formarile mele profesionale aflati mai multe informatii accesand link-ul de mai jos:

Studii, specializari si acreditari profesionale

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.