Colaborari

PsihologPentruCopiiMonicaBolocan

  • Sunt psiholog colaborator al Retelei Private de Sanatate REGINA MARIA unde ofer servicii de evaluare psihologica a copiilor si consiliere pentru parinti. Am creat serviciul de Consultanta in Dezvoltarea Copilului pentru a veni in sprijinul parintilor cu informatii utile si urmarirea dezvoltarii psihomotorii a copiilor in primii ani de viata pentru a putea lua din timp masurile necesare de interventie. Puteti citi aici mai multe despre necesitatea urmaririi dezvoltarii copiilor.
  • Sunt lector asociat al Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti, unde predau cursul de Practica Evaluarii Clinice studentilor masteranzi.
  • Sunt Manager de Programe in cadrul Asociatiei Bucuresti Pentru Copii Dislexici (ABC Dislexici) unde ma ocup de problematica scolarilor cu tulburari de invatare (dislexie, disgrafie, discalculie). In aceasta calitate, am participat in grupul de lucru pentru elaborarea unei propuneri de completare a Legii nr. 6/2016 cu Norme Metodologice de Aplicare in cadrul Congresului International "Adaptarea Copiilor cu Tulburari Specifice de Invatare in Scolile din Romania: provocari si oportunitati pentru actualele politici educationale" (Bucuresti, 9 - 11 mai 2016), organizat de FSLI si asociatiile pentru copii dislexici din Romania.
  • Sunt colaborator al KidSpots, platforma on-line de informare si resurse pentru parinti, unde public saptamanal articole in rubrica Pastila de Psihologie.

PsihologCopiiMonicaBolocan-KidSpots

  • Sunt colaborator al ParentingRomania.ro, platforma care ofera parintilor din Romania instrumente profesioniste pentru evaluarea bunastarii mentale si emotionale a copiilor.

error: Continutul este protejat la copiere !!! Toate drepturile rezervate - psiholog Monica Bolocan.